Vés al contingut

Comissió Municipalista – CUP 9b

El nucli de Nou Barris de la Candidatura d’Unitat Popular de Barcelona es va constituir al juny del 2011, després de les eleccions municipals del maig d’ aquell any, a partir del treball fet pel comitè de campanya creat per traslladar al nostre districte el programa i el projecte municipal de la CUP.

Des del primer dia, la Trobada Alternativa de Nou Barris va donar suport a la candidatura, perquè entenia que el programa polític de lluita municipal de la CUP de Barcelona i la seva forma assembleària de treballar eren coincidents amb els objectius de la Trobada. A partir d’aquest suport, i després d’un debat sobre la necessitat de desenvolupar un front de lluita municipal al districte que treballés col·lectivament i coordinadament amb la Trobada, la CUP de Nou Barris va assumir les funcions de comissió municipalista de la Trobada.

Des de la CUP de Nou Barris treballem d’una manera assembleària per bastir una candidatura que reculli les propostes i reivindicacions de l’amplíssim teixit associatiu de Nou Barris, dels veïns i veïnes, dels treballadors i treballadores, tot enquadrant-les en un programa polític d’esquerres compromès amb la superació del capitalisme i l’alliberament nacional dels Països Catalans.

La nostra candidatura rebutja la idea que la democràcia consisteix exclusivament a votar cada quatre anys i a delegar les decisions en unes elits polítiques que actuen d’esquenes als interessos de la majoria veïnal de la ciutat. La CUP de Nou Barris considera que el pal de paller del nostre projecte és la participació popular en els afers socials i polítics de la manera més directa possible, i per tant convidem tots i totes les veïnes de Nou Barris que vulguin a lluitar amb nosaltres per revolucionar Nou Barris i revolucionar Barcelona.

Tot està per fer i tot és possible!

CUP Nou Barris

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: