Vés al contingut

Manifest contra la censura a l’Audiència Pública de Nou Barris

16 Desembre 2013

La Trobada Alternativa de Nou Barris som un espai polític i social d’esquerres, nascut l’any 2007.
Dilluns 2 de desembre, a l’Audiència Pública del Districte de Nou Barris hi havia 99 persones, les permeses, per denunciar els nombrosos desnonaments que s’executen als nostres barris i la privatització d’habitatges públics, entre d’altres reivindicacions latents en un context de precarització de les nostres vides.
Durant la roda d’intervencions, la portaveu de la Trobada Alternativa de Nou Barris va ser censurada per la Presidenta del consell de districte, apel·lant a que les entitats polítiques no podien parlar.
És per això, que avui agafem de nou la paraula i ens expressem:
1- Com moltes altres entitats de Nou Barris, Associacions de veïns, associacions per l’habitatge, coordinadores, 9b cabrejada, … La Trobada Alternativa de Nou Barris, som una entitat política. La nostra és una política de carrer, i no de despatx; no som una agència electoral; som veïnes organitzades, per teixir cohesió social, suport mutu i experiència col·lectiva, no pas amb la finalitat de represantar-les. Ningú ens representa. La classe política no ens representa. Per això, tenim la legitimitat d’intervenir i opinar a qualsevol fòrum veïnal.
2- Denunciem la censura que se’ns ha fet a l’Audiència Pública, que ni les seves lleis contemplen. No hi ha cap acord ni cap legislació que impedeixi a les entitats del barri intervenir a les Audiències Públiques.3- Aquesta censura té l’objectiu de tapar la venda de 300 pisos (una part, de Nou Barris) destinats al lloguer social a un fons d’inversió privat.
Davant d’una situció cada vegada més tensa, en la qual s’intercalen les retallades i la corrupció, amb la censura i repressió, la Trobada Alternativa de Nou Barris i la Comissió Municipalista CUP Nou Barris:
– Seguirem intervenint com a entitat, a les audiències públiques, encara que això no agradi a una classe política farcida de sous i dietes.
– Convidem a la població de Nou Barris a seguir organitzant-se a les associacions, a les coordinadores i, especialment a 9barris cabrejada, perquè és des de la fraternitat i la cohesió dels barris, que sortirem de la crisi.
– Demanem la dimissió de la regidora del districte Irma Rognoni i la de la presidenta del Consell, Carmen Andrés. Elles són la representació d’una classe política que viu agenollada als interessos dels més rics i que té per finalitat, l’espoli del sistema públic i la precarització de les nostres vides.
Qui sembra la misèria, recull la ràbia.
Visca Nou Barris.
One Comment leave one →
  1. cp3voltesrebel permalink
    17 Desembre 2013 6:28 pm

    Reblogged this on 3voltesrebel :: casal popular.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: