Skip to content

Divendres al Casal 3VR

7 Juny 2013
Al Casal s’hi fan reunions, és clar, assemblees: permanents, gestores, plenàries, comissions, grups de treball,…  Ah! Sí, també fem xerrades, tallers, autoformació, video-fòrums, grups de debat, de reflexió, i els divendres?

ImatgeFa temps ens vam adonar que els divendres, el Casal era un desert i vam començar a barrinar de quina manera omplir els divendres del Casal de vida. La intenció: generar un espai d’oci, de destensió, on trobar-nos per comentar la setmana, fer unes birres amb calma… i que més?

Potser potenciar un espai de projecció d’espectacles de cultura populars i dels barris. Grups de música, cantautors, Punxadiscos, teatre, clown, monòlegs, poesia… On poder gaudir de l’art sense haver de pagar preus elitistes.

I a banda de l’art i les birretes… que més? Doncs bon menjar. Creatiu i econòmic.
Per a les tapes, hem comptat amb la presència de la Carla, una companya de Sant Andreu, estudiant de cuina que ens ha deleitat amb les seves tapes creatives. Al Casal ja són famoses les butis amb compota de poma, les espinaques amb formatge de cabra i ceba confitada, les hamburgueses veganes, … ara la Carla marxa a Paris a oferir les seves delicies culinàries i l’hi desitgem molta sort!
Tornant al Casal, durant aquests 4 divendres hem anat veient diferents propostes, totes musicals, els PunxaDiscos de Santa Coloma Radio Rebelde van amenitzar el primer Divendres amb ritmes llatins i sabrosos, el segon divendres ens va sorprendre les lletres i la fabulosa veu de Petaluda en Elm Street,  duet de Sant Andreu que ens van oferir un concert tranquil i reflexiu, que vam gaudir amb un mojito 3VoltesRebel a la mà.
El tercer divendres va tenir molta expectiativa, ja que va venir a actuar Incautos, un grup del barri amb lletres pròpies i ritmes que van des del blues, country, rock i flock… amb un estil molt personal que ens van regalar un concert molt complet i emotiu. Aquest divendres va venir molta gent al Casal i sobretot, molta gent nova!
Finalment l’últim divendres dels programats de maig va venir La Neurona Coixa, un grup femení molt gran (7 instrumentistes!) molt joves però molt potents i canyeres, també amb lletres pròpies i alguna versió (Quiéreme, El Barrio). Van interpretar les seves cançons tan creatives com la ja famosa “Bonifacio” i ens van oferir un concert divertit, creatiu, amb diferents estils i amb molta personalitat.
Ja han passat els 4 divendres que vam programar en un primer moment i la avaluació és molt bona. Els objectius econòmics costen d’assolir i som conscients que cal consolidar l’espai perquè la gent s’acostumi a venir els divendres a pendre i a sopar. Seguirem intentant així i provant fórmules. Els objectius de dinamització sociopolítica i cultural estan superats amb escreix. Ha vingut gent nova, hem gaudit d’espectacles de cultura popular, hem incentivat un model d’oci no elitista i basat exclusivament en el consum i hem generat un nou espai obert, de cultura, d’oci i sobretot, de trobada.
Esperem veure-us pròximament al Casal Tres Voltes Rebel ja sigui entre setmana a les reunions, assemblees, tallers i xerrades i també, si us plau, els divendres, de bona música i bon menjar!Per anar fent boca us direm que el proper divendres14 de juny, a la tarda vindrà un colectiu a fer una xerrada sobre Desobediència fiscal i després vindrà un cantautor El Loco Tidiano a presentar-nos el seu espectacle “Silvilitzant: Tribut a Silvio Rodríguez”.

També us volem animar a venir al Casal a presentar el vostre espectacle, o si sabeu d’alguna persona o grup que vulgui venir, no dubteu en contactar-nos, segur que ens posarem d’acord!
Casal Popular Tres Voltes Rebel
2013_06_06_desobedienciafiscal2
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: