Skip to content

Comunicat de l’Assemblea Bolivariana de Catalunya

7 Març 2013

Des del dolor per la notícia de la defunció del president Hugo Chávez, volem manifestar mes que mai, el nostre suport a la revolució. La constitució bolivariana, de la  que es va dotar de manera participativa i unànime el poble de Veneçuela indica quin és el camí a seguir a partir d’ara: convocatòria de noves eleccions on només aquest poble, està cridat a decidir. Cap voluntat, mes que la seva, torçarà el camí que s’ha proposat: la participació democràtica i el socialisme aprofundit la revolució.

Dos funcionaris de l’ambaixada d’Estats Units tenen 24 hores per abandonar el país. Com a Xile, Argentina, Colòmbia, Hondures, Paraguai i un llarg etc. la política d’ingerència i desestabilització pretenia utilitzar-se, en aquests moments, també a Veneçuela. S’equivoquen. Aquest país i Amèrica Llatina en general ja no és terreny dòcil per a les seves maniobres, fa temps va deixar de ser el seu pati de darrera.

Aquesta Revolució ha estat obra del poble bolivarià amb el lideratge de Chávez. És obra dels que es varen alçar el 27 de febrer, dels que van salvar al seu president electe aquelles jornades de l’11 al 13 d’abril, dels que van enfrontar l’atur petrolier i van guanyar la batalla del referèndum revocatori i una radera altra totes les eleccions. En aquest camí vam aprendre i avui som multitud.

Convoquem a la unitat dels revolucionaris, de totes les bases i a tot el món a aquesta nova batalla. Cap ingerència a la voluntat popular. Descansi en pau el nostre president: Ara Chávez som totes.

Barcelona 6 de març 2013

Hugo Chávez

Hugo Chávez va morir dimarts 5 de març de 2013 després de patir un càncer.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: