Vés al contingut

Cap a un nou model econòmic i social

23 febrer 2013

Comunicat de Pigme@s Revoltos@s:Cap a un nou model social i econòmic

Pigme@s Revoltos@s el 23-F “damos el golpe”, amb un festival solidari i reivindicatiu en favor del projecte 9 Barris Coopera. Aquest any convidem a reflexionar entre tots cap a on volem anar.

Milions d’aturats, milers de desnonats, gent passant gana, els recursos del planeta superats, l’esclavatge global com a futur… Hem de dir prou, hem de trencar amb aquest sistema que comporta una riquesa enganyosa: distribuïda entre uns quants i a costa d’hipotecar generacions futures…

I ja hem arribat a la generació futura. Per això hem de crear alternatives, noves formes de relacionar-nos tant social com econòmicament. I les hem de crear nosaltres, des de la societat civil, abans no ens veiem abocats a menjar-nos els uns als altres.

Així ho han entès des del projecte 9 Barris Coopera, des d’on volen posar el seu granet de sorra cap a un nou model, on les relacions de suport, cooperació, equitat i solidaritat entre les persones siguin la base dels projectes laborals. Assessoren i donen suport a projectes que s’inicien i han engegat una xarxa d’empreses que comparteixen un seguit de valors en el seu funcionament intern, uns valors que no responen a una campanya de màrqueting sinó a una voluntat de canviar el model existent des de la societat, de transformar aquest sistema i recuperar, per sobre de tot, el concepte de persona.

Perquè necessitem noves formes de veure el món, perquè volem fugir del capitalisme individualitzador per vertebrar un sistema més humà, des de Pigme@s Revoltos@s, donem ple suport a aquesta iniciativa.

La xerrada-debat i l’exposició serviran per conèixer propostes i debatre sobre el tema. Tindrà lloc a Can Basté, el 27 de febrer, a les 20 h. Hi intervindran David Fernández, membre de Coop57 i diputat al Parlament, i Jordi Garcia, autor del llibre Adéu, capitalisme, 15M-2031.

Macro-concert a l’Ateneu
Un cop acabades les obres de l’Ateneu, aquest any recuperem el concert amb 2 escenaris. El 23 de febrer, des de les 21 hores, podreu gaudir d’un cartell extraordinari, format per 10 grups d’alta qualitat que participen per la causa i sense els quals això no seria possible. Igual d’imprescindible que el suport sòlid de la gent de l’Ateneu. També hem d’agrair la feina de molts col•laboradors, que si comencem a enumerar, no parem.
El preu, assequible, com sempre: 6 € anticipada i 8 € a taquilla. Els diners recaptats aniran destinats a 9 Barris Coopera.

Els grups que vindran aquest any són:
Afable Martínez
La Trastienda de Rita
Hermanowar
Chonders
Cranc
F.E.D.H.
La Banda de los Inmortales
La Rumbé
Jizzy Free
Herederos del Taxi

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: