Skip to content

Posposem Xerrada dijous 31 de gener “Models de Gestió Espais Socials NouBarris”

31 gener 2013

Estimades amigues i amics del Tres Voltes Rebel,

 
Us escrivim per comunicar-vos amb molta pena que hem decidit posposar la Xerrada prevista per al dijous 31 de gener ” Models de gestió d’Espais Socials a Nou Barris”. Per problemes d’horaris no podíem comptar amb la participació de tots els col.lectius que es mereix una xerrada com aquesta i hem valorat que valia més la pena canviar el dia i fer aquesta xerrada amb la qualitat que es mereix. 
 
Des del Casal Tres Voltes tenim molt d’interès en generar espais de debat, reflexió, anàlisi i generació de coneixement. També ens interessa molt pensar i repensar el model de gestió del nostre espai. Per això és molt important per a nosaltres aquest tipus de xerrada debat on poder nodrir-nos de diferents experiències de gestió d’espais socials al districte i d’arreu. 
 
En aquest cas, hem vist que si volíem fer la xerrada havíem de prescindir d’alguns espais que són molt importants i dels quals ens interessa molt aprendre i compartir reflexions i punts de vista. 
 
És per aquest motiu, que hem decidit posposar la xerrada del dijous i reprogramar-la per a més endavant i donar-li més punts de vista i més qualitat. 
 
Ja us informarem amb temps de la nova data per a que us pugueu guardar el dia amb antel.lació.  
 
Esperem no causar molesties amb aquest canvi i us animem a participar i col.laborar amb la resta d’activitats de l’Aniversari que segueixen convocades amb normalitat. 
 
Abraçades i Feliç Aniversari, 
 
 
Assemblea Gestora Casal Tres Voltes Rebel.
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: