Skip to content

Hi ha solució a la crisi energètica? Col·lectiu Singulars

26 gener 2013
xerrada singulars 1
Hi ha solució a la crisi energètica? Podem, individualment, fer alguna cosa per revertir la situació? Hi ha alternatives que desconeixem? En qui recauen les responsabilitats?  Som conscients de la situació de col·lapse energètic? 

Aquestes són algunes de les preguntes que es van plantejar i sobre les quals vam estar reflexionant en l’estona de debat de la xerrada que el passat dijous 24 de gener va organitzar el Col·lectiu Singulars al Casal Popular Tres Voltes Rebel.

La xerrada va constar de les ponències i perspectives de Antonio Turiel i Jordi Soler, ambdós reconeguts cientifics del CSIC que ens van parlar del pic màxim de producció l’any 2005 i de la demanada creixent continuada.  Urani, energies renovables, “fraking”, alternatives, paper jugat per governants i òrgans internacionals… no van faltar preguntes i anàlisi, i sobretot ganes de repetir la trobada per aprofundir en els temes oberts. 
602799_10200339264872378_1964684516_n
Des de la Trobada Alternativa de Nou Barris i des del Casal Popular Tres Voltes Rebel, ens agrada molt fer aquest tipus de jornades i activitats de formació, reflexió, debat i analisi i agraim als ponents i al Colectiu Singulars la iniciativa i la participació.
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: