Skip to content

Ràdio RSK i Radio Bronka: endavant la llibertat d’expressió a la FM!

13 Desembre 2012

Dues de les ràdios lliures de més lligam amb Nou Barris, Ràdio RSK i Radio Bronka (sense oblidar Ràdio Linea IV, és clar) són d’actualitat aquests dies. I des de la Trobada Alternativa de Nou Barris, valorant la tasca de les ràdios lliures per mantenir uns mitjans de comunicació autogestionaris que defensin l’autèntica llibertat d’expressió i la veu del carrer, volem fer-nos ressó de les seves activitats.

En primer lloc, felicitar a Radio Bronka pel seu 25è aniversari. Per molts anys més! Aprofitant la vinentesa, Radio Bronka ha encetat una campanya de crowfunding per tal d’assolir dos objectius ben clars: l’adquisició d’un nou emissor per abastir tota la ciutat de Barcelona i la publicació d’un llibre d’entrevistes que reculli l’experiència d’aquest quart de segle okupant les ones.

Per altra banda, Ràdio RSK afronta aquest cap de setmana dues jornades de música, gresca i xerinola per a l’autogestió del seu projecte col·lectiu: divendres, al Centre Cívic de Can Basté, on podrem fruïr de Man Project Sound i Los Chonders, i dissabte, a l’emblemàtic Rock&Trini, on actuaran Caffe Band, Inmortales Band i Ponme Otra. Aquest cap de setmana, Ràdio RSK encén Nou Barris!

Endavant les ràdios lliures!

concert ràdio rsk  dia 14

concert ràdio rsk dia 15

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: