Vés al contingut

La qüestió nacional. Xerrada-debat divendres 16 de novembre

13 Novembre 2012
xerrada-debat 16 de novembre a les 18 h

La qüestió nacional: alliberament nacional, alliberament social

L’alliberament nacional i l’alliberament social són dues cares de la mateixa moneda. L’una, sense l’altra, és un engany que encobreix els interessos inconfessables de les classes dirigents.

Després de llençar una brutal ofensiva contra els drets i conquestes dels treballadors i de la resta de les classes populars a Catalunya (com ha fet, primer el PSOE i després el PP a la resta de l’Estat), Artur Mas llença ara un discurs ple d’insinuacions i equívocs sobre el “dret a decidir”. Però quan llegim com es concreta, veiem que es limita a prometre un referèndum en el qual es decideixi si “volem ser un estat dins la Unió Europea” (es a dir, l’Europa del capital).

En el cas hipotètic que el seu projecte arribés a bon port, no seria el govern de Madrid, sinó Brussel·les, és a dir, els governs d’Alemanya i França, els que decidirien què és el que està bé i què és el que està malament per a nosaltres. Però, per ventura, la política d’atacs i retallades contra les nostres condicions de vida no es van gestar en el cor de l’Europa del capital?

No ens cridem a l’engany: el “dret a decidir” no ens el regalarà CiU, ni el PSC, ni cap dels partits que aguanten el sistema, naixerà de les nostres pròpies forces, i de la nostra lluita per l’emancipació.

Vine amb nosaltres per parlar de quins són els camins pels quals hem d’avançar.

Divendres 16 de novembre a les 18h. al Casal 3 Voltes Rebel. Passeig Urrutia, 125. Metro Plaça de la República (antiga Llucmajor).

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: