Skip to content

9barris “cabrejada”, va dir prou!

12 Novembre 2012

Divendres 9 de novembre de 2012, centenars de veïnes es van concentrar a la Plaça Major del districte per denunciar una situació extremadament crítica dels drets socials, laborals i dels serveis públics als nostres barris, sota la campanya 9barris Cabrejada, diu Prou.

Aquesta campanya, constituïda fa uns mesos, aglutina més de cent entitats i té per objectiu explicar les conseqüències que pateixen els barris, fruit dels abusos de la classe política i econòmica del nostre país (altrament anomenada crisi). Al mateix temps, també busca sumar col·lectius per organitzar la protesta i buscar solucions col·lectives. Durant l’acte, es va llegir el manifest complet i es van fer intervencions des dels diferents sectors afectats (salut, educació, habitatge, joves, etc.).

Es van llegir les cinc demandes que es dirigeixen al govern municipal, que es basen en una avaluació de les conseqüències de la crisi al districte, un paquet de mesures urgents per pal·liar aquesta situació, un reforç dels serveis públics, el reconeixement del teixit social de Nou Barris, creant una participació real dels veïns i una insubmissió als dectrets espanyols que vulneren els drets fonamentals d’algunes de les nostres veïnes immigrades.

Finalment, es va fer una crida a seguir la campanya, a partir del proper 2 de desembre (10:30h a l’Ateneu Popular de Nou Barris, c/ Portlligat, 11-15) i a seguir acumulant forces per exigir un resposta a l’administració i, també, per anar creant llaços veïnals i associatius que ens permetin anar construint, totes juntes, aquestes mateixes respostes.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: