Vés al contingut

En suport a la vaga de fam dels treballadors de Telefònica

10 Novembre 2012

El diumenge 11 de novembre l’Ateneu Popular de Nou Barris acull una jornada de suport a la vaga de fam dels treballadors de Telefònica. Les agressions als drets de la classe treballadora han assolit un nou escenari impulsat per la Reforma Laboral. I la lluita dels cinc treballadors de Telefònica que han iniciat un dejuni indefinit ens ha de propiciar, més enllà del suport solidari, la capacitat de veure-hi clar en un escenari tan fosc i els ànims d’organitzar-nos i resistir.

Telefònica, que entre d’altres coses és l’empresa que genera més guanys al IBEX-35 i la multinacional que controla més mitjans de comunicació arreu de l’estat espanyol, va acomiadar a Marcos Andrés Armenteros quan es trobava de baixa mèdica. Telefònica és tan gran i poderosa, que ni les sentències de dos judicis que declaraven, primer, l’acomiadament d’en Marcos com a nul i, segon, com a improcedent, han servit perquè en Marcos recuperi el seu lloc de feina.

Som testimonis d’un temps en el que la rendibilitat de la classe subalterna serà sotmesa a proves d’extrema duresa. Les polítiques antisocials de Telefònica no han de quedar sense resposta, i la lluita dels treballadors de Telefònica no ha de perdre’s en la buidor mediàtica. Diumenge a l’Ateneu Popular de Nou Barris, cal sumar la força col·lectiva!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: