Vés al contingut

Nou Barris diu prou i construeix!

9 Novembre 2012

Avui divendres 9 de novembre, Nou Barris viurà una assemblea multitudinària a la Plaça Major del districte. Es celebrarà amb l’objectiu de dir prou a les polítiques i a una crisi que afecten molt negativament els barris més desafavorits.

Aquesta situació social que vivim al barri, però que també es sofreix a altres racons del territori, és fruit dels abusos d’una classe econòmica i de la complicitat d’una classe política. Ens volen cada cop més pobres, per tal de ser ells, cada cop més rics. Pel camí, s’han inventat una crisi per justificar acomiadaments, reformes laborals i retalls dels pressupostos dels serveis públics. Aquí, ens tanquen les urgències del CAP, escapcen plantilles dels centres educatius, neguen ajudes a les famílies, ataquen la cultura, etc. I tot plegat amb uns diners que no són seus, sinó del poble, de la gent.

A Nou Barris diem prou. I per això, busquem respostes col·lectives a problemes col·lectius. Ens hem coordinat molts sectors diferents del districte per fer d’avui, una jornada històrica.

La Trobada Alternativa de Nou Barris també estem empipades. Per això fem una crida a la participació a l’Assemblea Veïnal Unitària d’avui 9 de novembre a les 19h. a la Plaça Major de Nou Barris.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: