Skip to content

1a Fira d’Economia Solidària de Catalunya

25 Octubre 2012
Benvolgudes companyes i companys,

us volem informar i convidar a la 1a Fira d’Economia Solidària de Catalunya que es farà aquest dissabte i diumenge 27 i 28 d’octubre. Es realitzarà al recinte Fabra i Coats de Sant Andreu de Barcelona.

Us expliquem que l’Economia Solidària la formen totes aquelles organitzacions amb activitat econòmica de producció, distribució, comercialització, consum o estalvi que es desenvolupa sota criteris democràtics, participatius, respectuosos amb el medi i socialment responsables. Es tracta d’una economia al servei de les necesitats humanes, regida per principis democràtics, de transparència i bon govern, i minimitzadora de les externalitats negatives.
L’entrada és gratuita. Per una banda, la Cooperativa Ecològica “El Llevat de Nou Barris” tindrà una paradeta a la zona d’alimentació. També hi haurà present el projecte 9barris Coopera, espai que aglutina diferents col·lectius d’economia social o cooperativa als nostres barris.Hi haurà fins a set zones temàtiques diferents i també es faran xerrades i presentacions de projectes d’economia solidària. També hi ha un espai per les més menudes i menuts amb contes, teatre infantil, etc.
Podeu consultar la pàgina web de la Fira si voleu més informació: www.firaesc.org També hi haurà bar/restaurant amb productes ecològics i/o de comerç just.

A les parades es farà difusió dels diferents projectes i també es podran comprar productes d’economia solidària.

Finalment us animem a venir i conèixer el màxim d’experiències interesants,

Trobada Alternativa de Nou Barris

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: