Skip to content

Comitè de campanya CUP Nou Barris

18 Octubre 2012

Benvolguda companya, benvolgut company,

D’acord amb el que vam decidir les persones assistents a l’Assemblea oberta del 6 d’octubre, et convoquem a una nova assemblea el dimecres 24 d’octubre a les 7 de la tarda al Casal 3 Voltes Rebel de Nou Barris (Pg. d’Urrutia – 125) per debatre, proposar i participar a la campanya que penses que la CUP ha de dur a terme a Nou Barris en el context de les eleccions al Parlament de Catalunya. També repassarem els punts del nostre programa per si hi ha noves aportacions.

Es tracta de planificar la relació entre els continguts de la campanya i les diverses accions que podem i volem organitzar per denunciar els greus conflictes socials que patim al districte i per difondre les reivindicacions i les alternatives que –des de posicions crítiques, constructives i combatives– defensem.

La nostra voluntat és que d’aquesta assemblea en surti un comitè de campanya i els grups de treball corresponents per tirar-ho endavant. Tothom que vulgueu fer-hi propostes i/o participar a la campanya hi esteu convidats i convidades.

Salut,

Trobada Alternativa de Nou Barris / Nucli de Nou Barris de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) [Comissió Municipalista de la Trobada Alternativa]

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: