Vés al contingut

Trobada oberta: Dissabte 6 d’octubre a les 17h al Casal 3 Voltes Rebel

4 Octubre 2012

Benvolgudes companyes i companys,

Pel fet d’haver coincidit en una o en diverses lluites populars amb vosaltres, el nucli de Nou Barris de la Candidatura d’Unitat Popular –organització assembleària, independentista i anticapitalista– et/us convida a una trobada dissabte vinent, dia 6 d’octubre, a les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre al Casal 3 Voltes Rebel (Pg. d’Urrutia – 125) amb l’objectiu de conèixer la vostra opinió sobre les qüestions següents (altres nuclis de Districte de la CUP de Barcelona estan fent això mateix amb més persones i col·lectius):
• Considereu que la CUP s’ha de presentar a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya? Per què?
• Si la CUP s’hi presentés –la qual cosa decidirem en assemblea general de tota la militància d’aquí a deu dies–, quins penseu que han de ser els punts centrals que ha d’incloure el nostre programa electoral?
• Si la CUP obtingués representació parlamentària, quin paper hi hauria de fer?: 1) una participació plena, en tots els debats i comissions, i contínua? o bé 2) participar-hi només puntualment en les ocasions que serveixin per denunciar l’actual marc polític i econòmic des d’una perspectiva rupturista, en estricta coherència amb els nostres punts programàtics, i en les ocasions que serveixin per donar veu a les lluites populars del nostre país? (mantenint sempre, però, una posició de denúncia constant del Parlament del Principat de Catalunya com una institució derivada de la legalitat espanyola, regionalitzant i contrària als interessos de classe del poble treballador català?
• Si efectivament s’obtingués representació parlamentària, quins mecanismes de diàleg i presa de decisions haurien de mantenir la gent de la CUP al Parlament i els moviments populars?
Aquesta invitació està oberta tant a les organitzacions com a persones que vulguin venir a expressar-nos la seva opinió a títol individual.
Us agraïm la vostra atenció,
Salut,
Nucli de Nou Barris de la Candidatura d’Unitat Popular
Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: