Skip to content

29-M: Nou Barris per la Vaga General i per la continuïtat de la lluita!

29 Març 2012

La Trobada Alternativa de Nou Barris i la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Nou Barris –com a Comissió Municipalista de la Trobada–, fem una crida al veïnat de Nou Barris per participar activament en totes les mobilitzacions del dijous 29 de març. Per nosaltres, l’objectiu d’aquesta vaga consisteix a tombar la Reforma laboral imposada pel Congrés espanyol, amb el suport de la patronal, i pels poders econòmics occidentals representats políticament a la Unió Europea.

La Reforma laboral implica directament un retorn a les condicions de treball del segle XIX: desaparició de les meses de negociació i els convenis col·lectius, i precarització extrema de les condicions laborals i salarials de les classes treballadores. Dins un context d’atur creixent i de reducció i privatització de l’educació, la sanitat, el transport i els serveis socials públics, i d’augment de preus dels serveis bàsics –aigua, electricitat, gas, telèfon–, o bé les classes populars ens autoorganitzem i plantem cara a aquest procés brutal, o bé callem i condemnem les generacions actuals i futures a existir en una societat semiesclavista on treballar –qui tingui feina!– només ens permetrà sobreviure sota un control social ferotge en què els poders bancaris imposaran una única llei: la seva.

No seríem enlloc sense la lluita de la gent que ens ha precedit, per això hem d’unir-nos i combatre junts contra un capitalisme que ens vol empobrits, covards i individualistes. Aleshores, el 29 farem vaga, però després què? No creiem en dies gloriosos de canvis sobtats: el 30 de març continuaran imposant-nos la Reforma laboral. Ens bellugarem més enllà de la vaga, ja que els conflictes laborals –amb totes les seves conseqüències personals i socials– seguiran ben presents en les nostres vides. Al mateix temps seguirà ben present una solidaritat veïnal disposada a afrontar-ho mitjançant la resposta col·lectiva. D’eines útils, al barri n’hi ha moltes. Nosaltres apostem per la Comissió Laboral de Nou Barris –que en el marc de la vaga treballa amb el Comitè Unitari–, un espai en plena gestació que generarà xarxa i mobilització
per lluitar per unes relacions laborals democràtiques al barri.

Per la llibertat i la justícia social, la lluita és l’únic camí!!!

Columnes de Nou Barris cap al centre de la ciutat el 29 de març:
Fabra i Puig/Avg. Meridiana, 10.45 h; Plaça de la República (exLlucmajor), 15.30 h.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: