Skip to content

Tallers al 3 Voltes… falten 15 dies!

16 febrer 2012
 • Aperitiu musical de quartet de clarinets. 4 de març. Activitat gratuïta.
 • Bataluka, gimnàstica afrocubana. El taller es realitzarà els mesos de març i abril, cada divendres de 20h a 21:30h. Cal inscripció prèvia.
  L’objectiu és fer exercici físic i gaudir d’aquest ball que s’enfoca al treball corporal i la resistència. L’exercici cardiovascular i la tonificació muscular es desenvolupen juntamernt amb la respiració i la consciència corporal. És el millor mètode de relaxar-se i superar la fatiga del dia a dia.
 • Bijuteria creativa. Un taller de creativitat. Es treballarà amb diferents materials per convertir-los en objectes únics i originals. El taller es realitzarà el març i l’abril, els dimarts de 17h a 19h. El seu preu és de 45€ per a no socis i 35€ per a socis. Cal inscripció prèvia.
 • Curs de bricolatge. Fàcil i pràctic. Per atrevir-te a resoldre els imprevistos quotidians de la casa. El taller es realitzarà el març i l’abril, els dimecres de 18h a 20h. El seu preu serà de 64€ tot el curs. Cal inscripció prèvia.
 • Classes de Guitarra. Classes de Guitarra Nivell I (Principiants) i Nivell II (Iniciats) Guitarra Espanyola, Acústica o Eléctrica. Per a Adults i Nens. Horaris (Ampliables i/o Variables en Funció de la demanda o circumstàncies personals): Dilluns de 18h a 19:30h Nivell I de 19:30h a 21h Nivell II. El preu amb 4 alumnes és de 40€ per a no socis i 32€ per a socis.
 • Iniciació a la percussió cubana. El taller es realitzarà el març i l’abril, els dilluns de 19h a 21h. El seu preu és de 50€ per a no socis i 42€ per a socis. Cal inscripció prèvia.
 • Taller de galetes. Pel dia del pare, el millor regal! El taller es realitzarà el diumenge 18 de març d’11h a 13h. El seu preu és de 25€ (adult+nen/a) per a no sòcies; 20€ (adult+nen/a) sòcies.
  Cal inscripció prèvia.
 • Taller creatiu per Sant Jordi. Materials reutilitzats, treball cooperatiu i en família, per compartir i desenvolupar una expressió artística. El taller es realitzarà el dissabte 21 d’abril d’11h a 13h. El seu preu és de 15€ (1 adult+1nen/a) per a no sòcies; 12€ (1 adult+1nen/a) socis.
 • Aperitiu de Sant Jordi. T’animes a fer un intercanvi de llibres? Porta el teu llibre durant la setmana! Diumenge 22 d’abril de 12h a 14h.

Per més informació, estarem al Casal de dilluns a divendres, de 17:30h a 21:30h.

Passeig Urrútia, 125. Metro Plaça de la República (antiga Llucmajor).

Telèfon: 609 52 22 95
Correu electrònic: cp3voltesrebel@gmail.com

Cal inscripció prèvia.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: