Skip to content

Inaugurat el nou Casal 3 Voltes Rebel

8 febrer 2012

Aquest cap de setmana vam inaugurar el nou Casal Popular de Nou Barris 3 Voltes Rebel. Va ser un èxit de participació i per això volem expressar l’enhorabona a totes les persones que ho van fer possible. El local ha quedat preciós!

El divendres 3 de febrer vam celebrar un sopar per donar el tret de sortida a la convivència dins el casal. Serem quatre les entitats que ens allotjarem al nou 3 Voltes: el Sindicat de Comissions de Base (co.bas), Espai Marx, la Xarxa d’Enllaç amb Palestina i la Trobada Alternativa de Nou Barris.

El dissabte  4, cap a les dotze del migdia, vam obrir les portes del 3 Voltes als veïns i veïnes del voltant per fer-nos conèixer tot compartint un aperitiu. Vam presentar el projecte i vam manifestar el nostre desig de mantenir una excel·lent convivència amb el veïnat. Sentíem que la iniciativa era ben acollida: vam rebre moltes frases de suport, d’interès i de ganes de compartir i sumar entre tota la colla de persones que hi van anar entrant durant dues hores. També hi van venir, tant al migdia com a la tarda, veïns i veïnes en lluita per les urgències nocturnes de l’ambulatori de la Guineueta per conèixer l’espai, va ser molt bonic retrobar-nos al Casal. En definitiva, va haver-hi força gent interessada en els nostres tallers i també gent engrescada per muntar-ne de nous. Ja tenim nous socis i sòcies i tenim molta, moltíssima il·lusió compartida per avançar.

Al vespre del mateix dissabte vam gaudir de la música, l’humor i la crítica social del Sobrino del Diablo, cantautor del barri que va omplir el pis de baix del casal de moltes rialles i somriures amb les cançons.

Ja el tenim, ja és aquí! El 3 Voltes ja torna a ser una realitat. En un temps de dificultat econòmica i desintegració dels drets socials, som la gent dels barris, casals i ateneus qui tirem endavant, qui creem contracultura i qui oferim una manera d’organitzar la societat de forma assembleària i autogestionada.

Ànim, coratge i força!!!

Vídeo muntatge de presentació del nou Casal Popular de Nou Barris – 3 Voltes Rebel:

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: