Vés al contingut

NI ENS EMPASSAREM ELS TANCAMENTS D’URGÈNCIES NOCTURNES, NI VOLEM SER ESCLAUS DEL CAPITALISME !!!

24 gener 2012

CADA DILLUNS I DIVENDRES, A LES 19 h, CONCENTRACIÓ DAVANT L’AMBULATORI DE LA GUINEUETA. LA RONDA DE DALT és nostra: visibilitzem el conflicte !!!

 

NI ENS EMPASSAREM ELS TANCAMENTS D’URGÈNCIES NOCTURNES, NI VOLEM SER ESCLAUS DEL CAPITALISME !!!

 

El Departament de Sanitat del govern de CiU encapçalat pel conseller Boi Ruiz ha tancat els serveis d’urgències nocturnes del CAP de la Guineueta: ara s’envia el veïnat a la clínica carmelitana d’Horta-Guinardó –de titularitat privada–. La Generalitat pagarà un lloguer anual de 300.000 € per ubicar-hi el servei d’urgències de nit. Això s’emmarca en el vergonyós procés de reducció i privatització dels serveis públics. Així, el govern de CiU continua la seva política criminal de desmantellament i privatització de la sanitat pública, un servei públic fonamental conquerit pel llarg combat dels treballadors i treballadores catalans al llarg del segle XX. La gent de Nou Barris ja s’ha de desplaçar fora del districte per ser atesa en cas d’urgència, amb el greu perjudici que això implica per a l’atenció a la salut, especialment per a les persones grans o amb una mobilitat reduïda. Al Plenari del Consell del Districte del 29 de novembre, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Nou Barris va preguntar a l’equip de govern sobre aquesta qüestió: la regidora del Districte Irma Rognoni (que cobra entre 5.379 i 7.013 € mensuals), va afirmar que no sabia res del tancament de les urgències de la Guineueta. Per tant, la regidora o bé hamentit, o bé ha negligit a l’hora d’informar-se d’una decisiótan greu com aquesta.

 

LA LLUITA ÉS L’ÚNIC CAMÍ!

O VOLS DEIXAR UN MÓN DE MERDA A LES TEVES FILLES?

 

La regidora Rognoni i altres representants de l’Administració van afirmar al desembre que “podeu fer el que vulgueu”. Se’ls en foten les necessitats reals del poble! Per això el veïnat de Nou Barris s’ha manifestat des del principi de desembre dos cops la setmana (400 persones de mitjana) i s’ha tancat a l’ambulatori: a fi que l’Ajuntament i la Generalitat sàpiguen que no acceptem la pèrdua dels serveis públics que tant ens ha costat guanyar. Què estem esperant per reconduir les coses?

Des de la Trobada Alternativa i la CUP de Nou Barris us encoratgem a mobilitzar-vos per visibilitzar mediàticament aquest conflicte, per fer pagar un preu polític als seus responsables i perquè es reobri el servei d’urgències nocturnes. En l’actual context de precarització laboral i de miserabilització gradual de les classes treballadores catalanes, exigim una sanitat pública i de qualitat. Cridem Nou Barris a autoorganitzar-se pels nostres drets i contra la major ofensiva capitalista global en moltes dècades a Europa. No perdrem en pocs anys el que hem conquerit, lluita rere lluita, per la justícia social i la llibertat!!!

CAP DE LA GUINEUETA:

RECUPEREM URGÈNCIES NOCTURNES!!!

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: