Skip to content

Seminari d’Economia a Nou Barris

18 gener 2012

Tothom parla de la crisi econòmica. Des de fa temps s’ha instal•lat en les nostres vides i és un tema del qual parlem cada dia. Però realment sabem en què consisteix?, Com evoluciona? i cap a on ens porta?

Tot d’una la “democràcia” i el millor dels mons possibles fa aigües per tot arreui els vots, els governs i els parlaments res poden (o volen) fer front a “la voluntat dels mercats”. Uns reclamen més desregulació i noves retallades, altres somien amb ressuscitar Keynes i exigeixen tot el contrari. Realment estem parlant de solucions, o en el fons ningú sap del que parla? Hi ha vida més enllà del capitalisme?

La Trobada Alternativa de Nou Barris ha organitzat per al proper mes de febrer un seminari de quatre dies perquè entre tots/tes intentem contestar aquestes preguntes. Els companys del seminari d’economia crítica TAIFA exposaran els temes, però hem volgut donar a la formació un espai per a la reflexió conjunta i el debat. Volem animar-vos a participar en aquestes jornades que estan obertes a tots/es els veïns/es de Nou Barris.

Totes les xerrades es faran en dimarts de 7 a 9 de la tarda al Casal 3 Voltes Rebel, al Passeig Urrutia 125.

Informació de l’activitat

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: