Skip to content

Aturat per 3er cop el desanonament!

1 Març 2011

A la crida feta per l’Associació 500×20 i l’Oficina de Drets Socials de Nou Barris han acudit un grup de 60 persones (veïns del barri i entitats, persones individuals, CGT, Assemblea de Barcelona) que han impedit per 3r cop el dessallotjament de la família Pérez-Santiago al barri de Verdum de Nou Barris!

Prop de les 10h del matí s’han presentat 3 furgones dels mossos d’esquadra, serveis socials, membres del jutjat i el procurador de l’INCASOL per fer efectiu el desallotjament. Davant la pressió popular del grup de 60 persones han dessistit.

Després un grup important ha anat a les oficines de l’INCASOL a exigir una solució definitiva en aquest problema: pisos d’emergència. Unes 25 persones han estat tancades a les oficines intentant ser rebuts per un responsable polític que donés la cara. Això encara no ha passat.

Recordem que la familia Pérez-Santiago va ocupar un pis del INCASOL, als habitatges del Gobernador, barri de Verdum, al carrer Marín 28 a Nou Barris-BCN.
Feia temps que estava buit, com milers d’habitatges públics, que resten tancats, mentre el país es dessagna amb la crisi.
Amb 3 fills petits, esperen el proper 12 de gener una ordre de desnonament del jutge llençada a instància de l’Institut Català del Sòl(INCASOL).

– DEFENSANT LA DIGNITAT
– LA CUSTODIA DELS FILLS EN JOC
– LA PRECARIETAT SOCIAL

Per saber-ne més: Web del 500×20

Els comentaris estan tancats.