Skip to content

El ball de carnestoltes es farà!!

16 febrer 2011

El passat 4 de Febrer un mail de la coordinadora cultural posava en alerta al teixit associatiu i als moviments socials i alternatius de 9barris.

En el mail explicava les traves que l’ajuntament de Nou Barris i els seus tecnocrates estaven posant a la coordinadora cultural per celebrar el ball de carnestoltes d’aquest 2011.

Un estudi tècnic impedia celebrar el ball al pavelló municipal de Valldaura, ja que segons aquest, només hi cabien 100 persones!!! Com l’Ateneu Popular de 9Barris està en obres, semblava que el ball de carnestoltes no es pogués celebrar.

En el mail de la coordinadora es demanava la col·laboració en una acció col·lectiva, molt recurrent a 9barris, que consistia en enviar una carta signada per l’entitat, col·lectiu, persona, etc. a la regidora de Nou Barris, la Sra. Carme Andrés.

Al final l’enviament de la carta signada ha fet considerar al districte la seva postura i al final el ball es celebrarà a l’Amfiteatre de Roquetes. Ben lluny de la civilització, no sigui que es molestin els veïns/es amb el ball.

En tot cas, el districte ha conseguit el seu objectiu de mantenir el silenci al barri de la Prosperitat, fent pal·lesa que el civisme i el descans dels veïns està per sobre de tot.

L’important, al cap i a la fi, és que aquest any la gent de Nou Barris podrà disfressar-se i anar al tradicional ball. Gràcies a l’acció col·lectiva abans descrita.

Els comentaris estan tancats.